Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Házirend

Vendégek

 

Nem csak kizárólag privát felnőtt párnak kínáljuk a búvóhelyet. Akár hivatásos ismerkedőknek és csoportoknak is szívesen adjuk ki a titkos találka helyet!

 

Átvétel, távozás

 

A megbeszélt időpontban a foglaló személy a búvóhelyen fizetés után átveszi a kulcsot, partnerét már ő engedheti be. Távozáskor ama megbeszélt helyre kell tenni a kulcsot. A megbeszélt időpontokat kérjük pontosan betartani mind a munkatársaink (csak az átadásra megy oda), mind a többi vendég időbeosztása miatt.

 

Késés

 

Elkerülhetetlen késés esetén kérjük a várható érkezési időpontot telefonon haladéktalanul jelezni. Ez a távozás eredeti időpontját nem befolyásolja. A megbeszélt időpontban 5 percet tud a kollégánk várni, utána tovább kell mennie. A telefonon egyeztetett későbbi időpontra újra odamegy a munkatársunk. A meghirdetett felárért valóhosszabbítás a többi foglalástól függ. Erre csak ritkán van lehetőség.

 

Késői érkezés

 

Egész éjszakára, vagy 20 óránál későbbi időpontra valófoglalás esetén a kulcsot legkésőbb 20 óráig lehet átvenni. Későbbi kulcsátvétel nem lehetséges.

 

Az ár tartalma

 

A búvóhely és berendezési tárgyainak rendeltetésszerű,károkozás nélküli használata. Két személy részére tiszta ágynemű, törölközők,tisztálkodó szerek, a hűtőben ásványvíz, üdítő és külön kérés esetén bármi mást is biztosítunk.

 

Diszkréció, kulturált viselkedés

 

Miután a búvóhelyek társasházakban találhatók éppen a diszkréció miatt, kérjük a vendégeinket, hogy hangoskodással, helytelen viselkedéssel ne veszélyeztessék a búvóhely hosszú távú használatát. A kulturált viselkedés szabályait be nem tartóknak nem fogadjuk a későbbi foglalását.

 

Dohányzás

 

A búvóhelyek nem dohányzóak, de a terasz nagysága miatt megengedett a kültéri dohányzás. Kérjük ezt figyelembe venni minden esetben!

 

Károkozás

 

Érkezéskor észlelt rendellenességet kérjük telefonon azonnal közölni. Szándékos károkozásnak minősül a következők használata: gyertya,mécses, füstölő, síkosító, masszázsolaj és testápoló. Ezek használata károsítja berendezéseket, kárpitokat és az ágyneműt. Az okozott kárt meg kell téríteni,de legalább 5.000,- Ft-ot. A tapasztalt károkozás mértékét a távozás után 24 órán belül közöljük. Ezt haladéktalanul, vagy ha következő foglalás egy héten belül van, a búvóhely újbóli átvételekor meg kell fizetni.

 

Köszönet

 

Köszönjük minden vendégünknek a búvóhely rendeltetésszerű,folyamatos igénybevételét lehetővé tevő használatát!